Nove ekskluzivne vizije i proročanstva

Nove Vizije ekskluzivne vizije

 

 

 

31.OKTOBAR 2023. GOD. OVO ŠTO SE DEŠEVA NA BLISKOM ISTOKU TJ U IZRAELU OVO JE SAMO POČETAK, A I NASTAVAK II SVETSKOG RATA. KAO ŠTO SAM I RANIJE PISAO, VIDIM DA ĆE OVAJ RAT DA TRAJE DUGO I OVO JE KRAJ IZRAELSKE DRZAVE I TO NIJE DOBRO ZA ČOVEČANSTVO, ALI TO NEĆE BITI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI. A PALESTINA ĆE DOBITI SVOJU DRŽAVU MNOGO VEĆU U NAREDNIH 10 DO 20 GODINA.  EU ĆE SE RASPASTI U NAREDNIH PAR GODINA, BIĆE U ČETIRI ZONE. U PRVOJ ZONI ĆE BITI FRANCUSKA, NEMAČKA I ITALIJA, A U OVIM DRUGIM ZONAMA BIĆE DRUGE ZEMLJE ZAPADNOG BALKANA KAO I OSTALE ZEMLJE EU BIĆE JAKA EKOMSKA KRIZA KOJA ĆE DOSTIĆI EKONOMSKI VRHUNAC 2027.GOD. 
RED RATOVA, RED VIRUSA I RED KLIMATSKIH PROMENA TAKO ĆE SATANISTI DA VLADAJU, A NA ŽALOST OBIČNIH LJUDI SA KOJIMA ĆE I DALJE DA MANIPULIŠU PUTEM MEDIJA, KAO I DO SADA.
BIĆE MNOGO TERORISTIČKIH NAPADA PO FRANCUSKOJ, NEMAČKOJ, HOLANDIJA U NAREDNOM PERIODU.

 

30. SEPTEMBAR 2023. GODINE VIDIM OVA DEŠAVANJA  OKO KOSOVA DA ALEKSANDAR VUĆIĆ OKO KOSOVA GUBI KONCE , A MILAN RADOIČIĆ JE BUKVALNO IZDAO ALEKSANDARA VUČIĆA,  I OVO JE POČETAK  KRAJA VLADAVINE  ALEKSANDRA VUČIĆA . BEZ OBZIRA KAKO PROTEKLI  OVI NAREDNI IZBORI, VUČIĆ ĆE DA PADNE, ALI NE NA IZBORIMA, I ONDA ĆE DA POBEGNE U UJEDINJENE EMIRATE. NE VIDIM TAČNO VREMENSKI  PERIOD  KADA ĆE TO BITI, ALI ĆE BITI. TENZIJE NA KOSOVU I DALJE ĆE BITI, ALI DO GRAĐANSKOG RATA  NEĆE DOĆI I KOSOVO OSTAJE DRŽAVA, KAO ŠTO JESTE. 
KLIMATSKE PROMENE  ĆE I DALJE BITI SVE OPASNIJE PO LJUDE. POKUŠAĆE MNOGI DA POVRATE U NORMALU PLANETU U NERDNIH 5 GODINA, ALI TO NEĆE USPETI. SAM KOSMOS ILI BOG DOVEŠĆE TEK ZA 33 GODINE.

 

06. MAJ 2023. POVODOM MASAKARA U BEOGRADA I U MLADENOVCU JA SAM I RANIJE PISAO DA ĆE PO ŠKOLAMA BITI NASILJA JER DRŽAVA PROPAGIRA KROZ MEDIJE STRAHOVITO NASILJE KAO ŠTO JE ZADRUGA PAROVI ITD. OVO PRVO ŠTO SE DESILO U ŠKOLI VLADIMIR RIBNIKAR NA VRAČAR VIDIM DA JE TO DELO SEKTE A NE TOG DEČKA, KOJI JE BIO INTELIGENTAN I KAO ŠTO KAŽU TZV. ANALITIČARI DA JE ON IŠAO SA OCEM U STRELJANU ITD A TO NEMA VEZE ŠTO JE TO ZNAO JER JE TO DELO SEKTE. DELO U MLADENOVCU JE DELO MONSTUMA, KOJI JE PRODUKT POREMEĆENOG SISTEMA VREDNOSTI. JA VIDIM NAŽALOST DA ĆE I DALJE BITI U ŠKOLAMA  OVAKVIH  FATALNIH STVARI, JER SISTEM VREDNOSTI JE PUKAO I MORAĆE GODINE I GODINE DA PROĐU DA BI SE STANJE VRATILO U NORMALU. OVO LETO ĆE BITI NAJTOPLIJE I TEMPERATURE ĆE IĆI I DO 55 STEPENI.

 

16.FEBRUAR 2023. OVAJ ZEMLJOTRES U TURSKOJ I SIRJI JE PRIRODNA POSLEDICA LJUDI KOJI JE IGRAJU BOGA SA PRIRODOM I NIKAKAV UREĐAJ NIJE PROUZROKOVAO OVU POJAVU, VEĆ SE PRIRODA SVETI I REAGUJE NA TAKOZVANE NAUČNIKE, KOJI SE IGRAJU BOGOVA. I DALJE ĆE DA BUDE OVAKVIH POJAVA NA ŽALOST OBIČNIH LJUDI. KAO ŠTO STO SAM I RANIJE PISAO USKORO VIDIM JEDNO MAFIJAŠKO UBISTVO POVEZANO SA POLITIČKIM VRHOM U SRBIJI. VEZANO ZA UNUTRAŠNJU POLITIKU A. VUČIĆ MORA DA PRIHVATI FRANCUSKO NEMAČKI PLAN.

 

 

 

8.NOVEMBAR 2022. VIDIM DA ĆE NAŠA FUDBALSKA REPREZENTACIJA NA SVETSKOM PRVENSTVU U KATARU NEĆE  PROĆI NI U  DRUGI KRUG.   A SRBIJA  ĆE  BITI  RAZOČARANA.  

 

17. SEPTEMBAR 2022. VIDIM DA EVROPRAJD ĆE BITI ODRŽAN UPRKOS ZABRANI. MOGUĆI SU INCIDENTI, ALI NE MNOGO VELIKI. OVO JE PROBNI BALON IZMEĐU ZAPADA I RUSIJE, STAVLJAJU PREDSEDNIKA VUČIĆA NA MUKE, ALI VUČIĆ ĆE NARAVNO IZAĆI KAO POBEDNIK. VUČIĆ JE POD PRITISKOM ZAPADA MORAO DA POPUSTI KAKO BI SE ODRŽAO EVROPRAJD. KRALJICA ELIZABETA KOJA SE UPOKOJILA NIJE VODILA POLITIKU NA PRAVI NAČIN, A NJEN SIN NASLEDNIK ĆE DA VODI MNOGU BOLJU POLITIKU PREMA SVETU NEGO ŠTO JE ONA, ALI TO NAMA NEĆE POMOĆI BAŠ MNOGO. MOGUĆ ZEMLJOTRES U ITALIJI. JOŠ JEDNO MAFIJAŠKO UBISTVO ŠKALJARACA. I MILO ĐUKANOVIĆ NAPOKON BIĆE SVE MANJE I MANJE MOĆNIJI. BEZ OBZIRA JA VIDIM DA ĆE DRITAN ABAZOVIĆ DA UKLONI SA POLITIČKE SCENE MILA ĐUKANOVIĆA, JER ABAZOVIĆ JE NAJJAČA POLITIČKA FIGURA U CRNOJ GORI.

 

27. AVGUST 2022. OVO ŠTO SE RADI OKO KOSOVA TO JE VUČIĆEVA PROPAGANDA. A OVA KRIZA KOJA KREĆE OD SEPTEMBRA U CELOM SVETU TO JE VEŠTAČKA KRIZA KOJU IZAZIVAJU MOĆNICI KOJI  NAŽALOST VLADAJU SVETOM, ALI OVA KRIZA KOD NAS NEĆE KOD NAS DA SE TOLIKO ODRAZI KAO U SVETU. EVRO NEĆE DA PUKNE KAO ŠTO MNOGI TAKOZVANI ANALITIČARI NAJAVLJUJU, JER OVO JE EKONOMSKI RAT BOGATAŠA, TAJKUNA I OLIGARHA. A NAJOPASNIJE ZA NAROD SU OVE KLIMATSKE PROMENE KOJE SU UŽASNE I KOJE ĆE BITI SVE GORE I GORE IZ MESECA U MESEC IZ GODINE U GODINU. OČEKUJE NAS JOŠ JEDNO A MOŽDA I VIŠE MAFIJAŠKIH UBISTAVA I VELIKIH NASILJA U PORODICI, UBISTAVA I SAMOUBISTAVA KOJE SAM RANIJE NAJAVIO I TO SE OBISTINILO, JER OVA VLAST GLEDA SVOJE INTERESE A NE INTERESE NARODA.

 

13. AVGUST 2022. VIDIM DA KREĆE VRUĆA POLITIČKA JESEN, BIĆE MNOGO PROTESTA U BEGOGRADU, NOVOM SADU KAO I DRUGIM MESTIMA ŠIROM SRBIJE PROTIV OVE DIKTATORSKE VLASTI. VIDIM U BIH VELIKE TENZIJE, ALI NEĆE DOĆI DO GRAĐANSKOG RATA I NA KOSOVU BIĆE I DALJE TENZIJA, ALI TO SU SVE VUČIĆEVI MARKETINŠKI TRIKOVI I NARAVNO KREĆE OPET VEŠTAČKI VIRUS COVID 19. ALI NE U MERI U KOJOJ JE BIO PRE DVE GODINE.

 

 

25.  JULI  2022.  NAŠE ODBOJKAŠICE NA  SVETSKOM PRVENSTVU OSVOJIĆE ZLATNU 

 

 

05. APRIL 2022. VIDIM POSLE  POBEDE NA IZBORIMA  BIĆE MNOGO  PRITISAKA NA ALEKSANDRA VUČIĆA SA ZAPADA.A  BIĆE i OD EU ZBOG SANKCIJA RUSIJ.I A KOD NAS ČE BITI SOCIALINH NEMIRA PROTESTI AFERE A TO OKO VLADIMIRA CIVJANA I JOŠ MNOGO TOGA A TO ĆE  ALEKSANDRA VUČIĆA ĆE NATERATI DA PADNE  NA ULICI VUČIĆ JE TAKAV  DIKTATOR KOJI JEDNO MOŽE SILOM DA ODE SA VLASTI  I   VREME JE SVEDOK MOJIH VIZIJA.

 

25. MART 2022. VIDIM ĆE ALEKSANDAR VUČIĆ POBEDITI NA IZOBRIMA 3. APRILA I ON POLAKO SPREMA NAROD ZA PRIZNANJE KOSOVA.  RUSIJA ĆE DA UZME SVE DELOVE U UKRAJNI I TAKO ĆE DA ZAŠTITI SVOJE INTERES RUSIJE. BIĆE INFLACIJE IOVO JE EKONOMSKI RAT A SVE IZ ISTOG CENTRA MOĆI, A TO SU MASONI I SVE JE OVO DOGOVOR BOGATAŠA I ON ĆE IZ SVEG OVOGA ĆE IZAĆI MNOGO BOGATIJI. I ONI VLADAJU SVETOM I POSTAVJAJU VLADE PRESEDNIKE SVIH ZEMALJA SVETA. U CELOJ OVOJ PRIČI JE JADAN JE NAROD U CELOM SVETU KOJI ISPAŠTA.

 

02. MART 2022.  VIDIM DA NEĆE BITI NUKLEARNOG RATA IZMEĐU RUSIJE I AMERIKE. ALI ĆE BITI TEŠKE GODINE PO CEO SVETA POGOTOVO U EVROPI ĆE POSTEPENO DA SE RASPADNE ZBOG EKONNOMIJE I BIĆE SOCIALINH NEMIRA PO CELOJ EVROPI. I U SVETU. A I KOD NAS ĆE BITI VELKA  KRIZA  ALI NE KO SVETU. OVO  JE DOŠLO DEMOSKO VREME BIĆE SVUDA A I KOD NAS ĆE BITI SAMOBISTAVA UBISTVA MAFIJAŠIKIH UBISTVA. PADA ĆE VLASTI PO CELOM SVETU BANAKE ĆE DA JEDNA PO JEDNA DA NASTAJU. I  POLAKO ĆE DA SE UVEDE KRIPTO VALUTA. BOLJI DANI ZA CELU PLANETU TEK ĆE BITI BOLJE ZA 10, 20 GODINA. OVO  JE  NOVI  SVETSKI POREDAK.

21. JANUAR 2022. VIDIIM DA ĆE RUSIJA DA UĐE U UKRAJNU I BIĆE TO TEŽAK RAT. A BIĆE RAT I NA BLISKOM ISTOKU IZRAEL ĆE BITI NAPADNUT OD HAMASA KADA ALI TO ĆE BITI KRVAVI RAT NE VIDIM TAČNO KADA OD PRILIKE ZA GODNU DANA.

27. FEBRUAR 2022. VIDIM DA ĆE RUSIJA BITI U BLISKOJ BUDUĆNOSTII BIĆE PONOVO CARSKA RUSIJA. I OVA  DEŠAVANJA UKRAJINI, GOTOVO JE RUSIJA VRAĆA UKRAJINU  I BIĆE PONOVO DEO RUSIJE. 

 

13.JANUAR 2022. RADI SE NA RUŠENJU NOVAKA ĐOKOVIĆA. A ON ĆE IZ SVEGA OVOGA IZAĆI KAO  POBEDNIK.  A TO SAM VIDEO I RANJE. SVE JE OVO POLITIKA , A NOVAK JE NAŠ NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA I MORA DA BUDE SVESTAN DA ĆE SVE JAČE DA GA RUŠE. BEZ OBZIRA NA SVE NOLE JE PRVI REKET SVETA.

 

06. JANUAR 2022. OVE SANKCIJE ŠTO JE AMERIKA UVELA MILORADU DODIKU SU OČEKIVANE, JER GA JE VUČIĆ PUSTIO NIZ VODU. OVO OKO NOVAKA ĐOKOVIĆ JE POLITIKA ,JER VUČIĆ JE STAO UZ NOVAKA KOJI NEĆE DA POŠTUJE ZAKON AUSTRALIJE I TO JE NJEGOVO PRAVO,ALI NE MOŽE VUČIĆ DA PRIČA DA SU  VAKCINE SPAS ZA NAROD I MOLI DA SE PRIMI VAKCINA, A KADA JE U PITANJU NOVAK ONDA DRUGA PRIČA ,TO SU DVOSTRUKI ARIŠNI. BIĆE I DALJE  UBISTAVA JER NAROD ŽIVI U STRAHU I BEDI ALI NEĆE JOŠ DUGO OVAKO DA BUDE, TAKO JA VIDIM. 

 

24. DECEMBAR 2021. VIDIM DA OVAJ REFERENDUM KOJI MENJA  JE VELIKA GREŠKA ALI TO MORA URADI, JER JE ZAPAD TAKO NAREDIO. VUČIĆ JE U VELIKOJ NEVOLJI, JER CRNA LISTA AMERIKE JE NAMENJENA  NJEGOVIM NAJBILIŽIM SARADNICIMA I ZATO JE U PISIHKIČIKOJ KRIZI , JER ON HOĆE CELU ZEMLJU DA RASPRODA I NAPRAVI OD SRBIJE KOLONIJU. SVE OVO MU NEĆE USPETI JER ĆE PASTI SA VLASTI. ĐILAS JE LAŽNA OPOIZICIJA. 

 

 

09. OKOTOBAR 2021. VIDIM DA ĆE BITI TERORISTIČKIH NAPADA  I POPLAVA. VULKANI ĆE DA  BUDE NA ISLANDU ZA 2  GODINE.

 

24. SEPTEMBAR 2021. KOSOVO ĆE DA SPOROVEDE BRISELSKI SPORAZUM, A ŠTO POTVRĐUJU I DEŠAVANJA NA JARINJU. VUČIĆU JE TO JASNO, TAKO DA OVO ŠTO RADI OKO TABILCA VUČIĆ SVE RADI ZBOG IZBORA JER NJEMU ODGOVORA HAOS, A TOGA NEĆE BITI. JA VIDIM DA ĆE ON MORATI NASLINIM PUTEM DA ODE SA VLASTI. I DALJE ĆE BITI UBISTAVA I SAMOBISTAVA. NIJE OPASAN COVID 19. ALI BIĆE OPASNO ŠTO JE PODELIO NAROD. KLIMATSKE PROMENE TEK DOLAZE.

 

 

30. AVGUST 2021. VIDIM DA USTOLIČENJE JOANIKIJA U CRNOJ GORI MOŽE DA IZAZOVE SUKOBE, A TO BI ODGOVARALO MILU ĐUKANOVIĆU ALI SAMO NA KRATKO. OVO JE POSLEDNJA ETAPA VLADAVINE MILA ĐUKANOVIĆA. BEZ OBZIRA DA LI ĆE BITI SUKOBA ILI NE VIDIM DA ĆE MILO BRZO DA PADNE SA VLASTI. PONAVLJM DA ĆE MORATI VRLO BRZO DA DODJE DO HAOSA. A JA VIDIM DA MILO ĐUKANOVIĆ MOŽE DA BUDE I UBIJEN JER JE MNOGO NANEO ZLA NARODU CRNE GORE.

 

14. AVGUST 2021.  VIDIM DA ĆE VUČIĆA MNOGO DA MUČE SKAJ TELEFONI. VELJA NEVOLJA ĆE I DALJE DA IZNOSI DOKAZE O VUČIĆU. BIĆE OVO VRUĆA POLITIČKA JESEN. BIĆE PROTESTA ŠIROM SRBIJE. OVO ŠTO SE DEŠAVA U BIH JE UTICAJ STRANIH SLUŽBI A SVE DA BI UKLONILI DODIKA ŠTO ĆE IMATI ZA POSLEDICU NEMIRE. PO CELOJ EVROPI BIĆE POŽARA I TO SVE RADE MIIGRANTI. I JOŠ ĆE U EU BITI PROTESTA PROTIV COVID 19. BIĆE POPLAVA  I TO JE SVE ZBOG KLIMATSKIH PROMENA.

 

28. JUL 2021. KLIMATSKE PROMENE, KAO I RANIJE ŠTO SAM PISAO, PREDSTAVLJAJU VELIKU OPASNOST PO ČITAVO ČOVEČANSTVO. VIDIM JAK ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ KOJI ĆE SE DOGODITI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI. IZJAVE VELJE ĆE DA UZDRMAJU VLADAVINU VUĆIĆA I TEŠKO DA ĆE AFERA OKO VELJE NEVOLJE BITI STAVLJENA POD TEPIH. VIDIM DA ĆE SARADNICI VUČIĆA NJEMU DOĆI GLAVE.

 

17. JUN 2021. VUČIĆ JE U BRISELU IZGUBIO OD KURTIJA. VLAST SVOJOM MEDIJSKOM MAŠINERIJOM ŽELI NARODU SRBIJE DA PRIKAŽE DA JE VUČIĆ POBEDNIK U BRISELU A ON JE PORAŽEN.  PROTESTI, LITIJE, NAVIJAČKE GRUPE, JOVANJICA I JOŠ MNOGO DOVODI DO TUŽNOG KRAJA  VLASTI VUČIĆA.

 

21. FEBRUAR 2021. OVA AKCIJA PROTIV VELJE NEOVOLJE JE DOBRA, ALI TO JE POČETAK KRAJA VLADAVINE ALEKSANDRA VUČIĆA .VLAST  JE U PROBLEMU JER MAFIJA VLADA U SUDOVIMA , ZDRAVSTVU ITD. OVA HAPŠENJA SU NEOPHODNA, ALI MNOGI OD NJIH SU POD ZAŠTITOM VRHA DRŽAVE. BIĆE JOŠ MAFIJAŠIKIH UBISTAVA, JER DOK JE GAZDA VLADIMIR BEBA POPOVIĆ MILU ĐUKANOVIĆU I VUČIĆU, ONI ĆE BITI JOŠ JAKI ALI TO NEĆE DUGO DA TRAJE. LITIJE I JOŠ MNOGO DRUGIH AKTUELNIH DEŠAVANJA, SRUŠIĆE VLAST I U SRBIJI I U CRNOJ GORI.

 

02. NOVEMBAR 2020. VIDIM DA JE OVA DIKTATORSKA VLAST NA ČELU SA ALEKSANDROM VUČIĆEM OBJAVILA RAT MAFIJI, ALI TO NIJE RAT SA MAFIJOM NEGO ČISĆENJE SVOJIH REDOVA. NA GLOBALNOM NIVOU KORONA VIRUS  DOBIĆE DRUGE RAZMERE OD NOVE GODINE. OVO JE NAJVEĆA BELOSVETSKA PREVARA OD KADA POSTOJI ČOVEČANSTVO. SMRT AMFILOHIJA RADOVIĆA ĆE UBRZATII TOTALNI PAD MILA ĐUKANOVIĆA KAO I ALEKSANDRA VUČIĆA U SRBIJI. NASTAĆE VREME U KOME ĆE SE DOGODITI MNOGE LIKVIDACIJE KOJE NEĆE MOĆI DA ISKONTROLIŠU NADLEŽNI ORGANI. POBEDA TRAMPA ILI NE NA IZBORIMA NEĆE DOVESTI DO PROMENA  NA SVETSKOM NIVOU A NI KOD NAS, SAMO ĆE EKONOMIJA DOŽIVETI VELIKI PAD, ZBOG OVOG COVIDA-19.


 

 

16. JUN. 2020. VIDIM DA IZBORI 21. JUNA NE DONOSE NIKAKAV BUM, JER JE OPOZICIJA BEZ ENERGIJE I CELA JE KUPLJENA OD STRANE ALEKSANDRA VUČIĆA. ŠIRENJE LITIJA U CG ĆE SE OGLEDATI SAMO U JEDNOM A TO JE PAD MILA JER MU JE ŠANSA OPSTANKA 5%. NASTAVAK MAFIJAŠKIH UBISTAVA U SRBIJI. POČINJE POLITIČKA KORONA ZA SVET, MENAĐZERI KRIZE I KRUPNOG KAPITALA PROIZVEŠĆE KRHOTINE ZA CEO SVET.

 

30. APRIL 2020. ALEKSANDAR VUČIĆ NA IZBORIMA U JUNU ILI JULU ODNOSI ZADNJU POBEDU JER DOLAZI VREME KOJE ĆE POKAZATI KRISTALNO JASNU SLIKU NJEGOVE POGREŠNE I KATASTROFALNE POLITIKE. U VIZIJI NAKON TOGA VIDIM DOLAZAK MNOGO ZDRAVIJE POLITIČKE OPCIJE. POSMATRAJUĆI GENERALNO SITUACIJU U SVETU, JASNO JE DA IZA ZAVESE STOJI POHLEPA ZA NOVCEM I NADMOĆI MULTINACIONALNIH KOMPANIJA NA ČELU SA BIL GEJTSOM. POSLE KORONE VIDLJIVOST STAROG SVETA IZBLEDEĆE, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO KAO PRE.


28. APRIL. 2020. VIDIM DA ĆE KORONA VIRUS JOŠ UVEK BITI MEDIJSKI BITI ZASTUPLJEN. VIRUS JE SAMO MASKA ZA NAROD. SVETSKA EKONOMIJA DRASTIČNO PADA I DOŽIVLJAVA KOLAPS SISTEMA. MNOGE VLASTI U CELOM SVETU ĆE PASTI, PA I OVA U SRBIJI, ALI TAČAN PERIOD JOŠ NE VIDIM. ALEKSANDAR VUČIĆ, NAŠ DRAGI PREDSEDNIK, SE BORI KAO LAV ALI POSRĆE I GUBI KONTROLU NAD SITUACIJOM. EVROPSKOJ UNIJI DANI SU ODBROJANI JER SE POLAKO RASPADA. SVET OČEKUJE BOLJI PERIOD, ALI JE POTREBNO VREME. SVET ĆE MORATI POSTEPENO DA SE GRADI NA NOVIM I PRAVEDNIJIM OSNOVAMA ZA CELOKUPNO ČOVEČANSTVO.

 

19 APRIL 2020. VIDIM DA ĆE DRŽAVA UVESTI VANREDNO STANJE. VIRUS JE DELO BIL GEJTSA I MASONA. KAO POSLEDICA KOrONE VIRUSA BiĆE VELIKI BROJ PREMINULIH U CELOM SVETU.OVO JE NOVI NAČIN UNIŠTAVANJA NARODA NA PLANETI.

 

30. SEPTEMBAR  2019.  VIDIM DA OPOZICIJA POMAŽE VUČIĆU I  MNOGI IZ OPOZICIJE RADE ZA VUČIĆA. JA SAM JOŠ PRE DVE GODINE VIDEO I NAPISAO DA ĆE NAŠI ODBOJKAŠI DA OSVOJE ZLATO.

 

29. JANUAR 2019.  VIDIM DA JE MILU ĐUKANOVIĆU DOŠLO VREME DA ODE SA VLASTI ALI CRNOJ GORI ĆE TREBATI MNOGO VREMENA DA SE OPORAVI OD OVOG REŽIMA. OVE TAKSE OD KOSOVA SU KLJUČNI FAKTOR I  BIĆE IH SVE DOK VUČIĆ NE POPUSTI ZA BRISELSKI SPORAZUM. NAŽALOST NAŠ PREDSEDNIK JE JOŠ RANIJE DAO OBEĆANJE DA ĆE DA SPROVODE BRISELSKI SPORAZUM, A NIJE VEROVAO DA ĆE TO DA GA KOŠTA VLASTI I  ZATO POKUŠAVA DA UGASI PROTESTE. MEDIJE DRŽI POD KONTROLOM, ALI  NAROD JE TAJ KOJI ĆE DA GA SRUŠI SA VLASTI, JER JE IZDAO KOSOVO I SVOJIM POGREŠNIM POTEZIMA JE UNIŠTIO SRBIJU I SRPSKI NAROD.

 

 

28.  NOVEMBAR 2018.   VIDIM DA ĆE RUSIJA PO FAZAMA , DA UZME SVOJE DELOVE A TO ĆE U SVETU A U EVROPI BITI KRIZA VELIKA . I TAKO ĆE ZAŠTII RUSKI NAROD U UKRAJINI. I RUSIJIA ĆE BITI CARSKA. TO NEĆE BITI BRZO.  

 

09. NOVEMBAR  2018.  VIDIM DA PRISUSTVO ALEKSANDRA  VUČIĆA NA CEREMONIJI U FRANCUSKOJ POVODOM STO GODINA OD PRVOG SVETSKOG RATA BIĆE NAJVEĆA IZDAJA SRPSKOG NARODA.POSLE NOVE GODINE KREĆE RASPRODAJA JAVNIH PREDUZEĆA I PLJAČKA VEKA .OVAJ REŽIM ĆE OTERATI U POVLAČENJE. 

 

06. OKTOBAR 2018.  VIDIM DA OVA DRŽAVA SRBIJA TONE SVE DUBLJE. EKONOMIJA, ZDRAVSTVO I SVE OSTALO JE KATASTROFA. OVAJ REŽIM JE SVE OVO DOZVOLIO I KOSOVO JE VEĆ REŠENO. TEK ZADRUGA I PAROVI, TO JE UŽAS.


01. OKTOBAR 2018.  VIDIM DA JE OVAJ ULAZAK  ROSU  SNAGA NA SEVER KOSOVA POTVRDA MOJIH VIZIJA. ZAPAD STOJI IZA OVOGA. BIĆE JOŠ OVAKVIH STVARI JER  ALEKSANDAR VUČIĆ NE ZNA ŠTA DA RADI DALJE, ON JE MANIPULATOR. U SVETU TERORISTIČKI NAPAD U AMERICI I ZEMLJOTRES U JAPANU. I DALJE SAMOUBISTVA I NASILJE U PORODICI. JOŠ VIŠE  MAFIJAŠKIH UBISTAVA POVEZANIH SA MAFIJOM IZ CRNE GORE. VIDIM DA JE UGROŽEN ŽIVOT MILA ĐUKANOVIĆA I MILORADA DODIKA. TO RADE STRANE SLUŽBE. 

 

13. SEPTEMBAR 2018.  OVO ŠTO PIŠU MEDIJI O SMAKU SVETA SU PRAZNE PRIČE, JER NIŠTA OD SVEGA OVOGA NEĆE BITI. SAMO ŠTO ĆE  KLIMATSKE PROMENE DA UTIČU NA CELU PLANETU I TO JE OPASNO.  VUČIĆ I DALJE MANIPULIŠE  SA NARODOM ALI NEĆE MOĆI DUGO JER AMERIKA GA RUŠI PO FAZAMA. USKORO UBISTVO POVEZANO SA VRHOM VLASTI.

 

31. AVGUST 2018. VIDIM DA OVO ŠTO PIŠU PISANI MEDIJI I ELEKTRONSKI O KOSOVU JE FARSA. BIĆE KOSOVO DRŽAVA ZATO ŠTO AMERIKA STOJI IZA OVOGA. OVO PISANJE DA ĆE RUSIJA VOJNO DA REAGUJE U SIRIJI NIJE ISTINA. AMERIKA SE PITA ZA SVE. DONALDA TRAMPA  NEĆE NIKO DA UBIJE. OVA ZADRUGA I PAROVI SU DRŽAVNI PROJEKAT  I SRAMOTA JE ŠTA OVAJ NAŠ NAROD GLEDA.

 

18. AVGUST 2018.  VIDIM DA ĆE PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ 09. SEPTEMBRA DA GOVORI NA KOSOVU KAO SLOBODAN  MILOŠEVIĆ NA GAZIMESTANU. SVI ZNAMO ŠTA SE DESILO POSLE TOGA SVE JE PUKLO. I SADA ISTA STVAR, IZDAJA JE MALA REČ. UKLONJEN JE OLIVER IVANOVIC ZBOG POLITIKE, A UBIJEN PO NAREĐENJU IZ BEOGRADA . 

 

03. AVGUST 2018.  VIDIM DA ĆE KOSOVSKE SNAGE UĆI NA SEVER KOSOVA ,JER TO JE GOTOVA STVAR. NE VIDIM TAČNO KADA ALI BIĆE JAKO BRZO A ALEKSANDAR VUČIĆ JE NEMOĆAN.

 

30. JULI 2018.  OVO UBISTVO ADVOKATA JE NASTAVAK, A JA SAM JOŠ U MAJU VIDEO DA ĆE SE DEŠAVATI OVE STVARI, JER OVAJ REŽIM TO DOZVOLJAVA. STRAŠNI DOGODJAJI, A IZA OVOGA STOJI KLAN IZ CRNE GORE, A BIĆE JOŠ NAŽALOST. BIĆE OVE GODINE JAKO TOPLO, MNOGO VIŠE NEGO ŠTO SE PIŠE. BIĆE TERORISTIČKIH NAPADA U FRANCUSKOJ I ŠIROM EU SA MNOGO ŽRTAVA.

 

16. JULI 2018.  ULAZAK HRVATSKE REPREZENTACIJE  U FINALE JA SAM VIDEO PRE DVE GODINE. TAKOĐE SAM I ZA FRANCUSKU REPREZENTACIJU NAPISAO DA ĆE BITI PRVACI SVETA.

 

13. JUN  2018. U SVETU  VIDIM  JEDAN TERORISTIČKI NAPAD U NEMAČKOJ.  NAŠA REPEZENETACIJA SRIBIJE NA MUNDIJALU KOJI SE  ODRŽAVA U RUSIJI NEĆE BAŠ DOBRO PROČI, JER NAŠ FUDBAL VODE POLITIČARI KOJI GLEDAJU DA SE OBOGATE. VIDIM KOD NAS JOŠ MAFIJAŠKIH UBISTAVA, SAMOUBISTAVA I NASILJA PORODICI. MNOGI ME PITAJU ŠTO STALNO PONAVLJAM I NAPADAM VUČIĆA I VLAST. JA KAŽEM DA  SU VIZIONARI, PROROCI, ASTROLOZI UVEK GOVORILI ŠTA VIDE, A VREME ĆE POKAZATI DA LI SU MOJE VIZIJE BILE TAČNE ILI NE. I JOŠ DA PONOVIM, AMERIKA JE SPREMILA PLAN DA SE SKLONI DIKTATURA ALEKSANDRA VUČIĆA.

 

07. JUN  2018.  IZA SUTRAŠNJEG PROTESTA  ZBOG POSKUPLJENJA GORIVA STOJI AMERIKA I REŠILA JE DA ALEKSANDRA VUČIĆA RUŠI POSTEPENO PO FAZAMA. VUČIĆU ĆE BITI SVE TEŽE. BIĆE I DALJE NASILJA PO ŠKOLAMA JER VLAST GLEDA KAKO DA OPLJAČKA OVU LEPU SRBIJU.

 

18. MAJ 2018.  ONO ŠTO SAM VIDEO MNOGO PUTA I PISAO U VEZI SA ALEKSANDAROM VUČIĆEM, DA JE VUKAO  POGREŠNE POTEZE IMAĆE ZA POSLEDICU NJEGOV PAD A  TO JE ZBOG PENZIJA I ZBOG KOSOVA . AMERIKA NE VOLI ONOGA KO SEDI NA DVE STOLICE, A VUČIĆ HOĆE RUSIJU A PRIČA DA HOĆE I EU A TO KOD AMERIČKE SPOLJNE POLITIKE NE! PROLAZI. ZATO ĆE VUČIĆ MORATI DA ODE SA VLASTI. BIĆE JOŠ MAFIJAŠKIH UBISTAVA.

 

10. MAJ 2018.   VIDIM DA VLADIMIR PUTIN NEĆE USPETI  DA SPASI KOSOVO JER ĆE  HAŠIM TAČI DA PROGLASI NEZAVISNOST KOSOVA.  AMERIKA JE DALA USLOV VUČIĆU DA PRIZNA KOSOVO ILI SANKCIJE A VUČIĆ ĆE MORATI DA PRIZNA KOSOVO. VIDIM DALJE MAFIJAŠKIH UBISTAVA I BIĆE JOŠ SVIREPIH UBISTAVA I NASILJA U PORODICI KO ŠTO SAM I RANIJE VIDEO I PISAO JER OVA VLAST NEMA MEHANIZAM DA ZAUSTAVI OVO ZLO JER ONI SAMO ČUVAJU SVOJE FUNKCIJE.

 

19. APRIL  2018.  VIDIM DA OVO ŠTO PIŠU MEDJI DA ĆE DOĆI DO KRVOPROLIĆA ZBOG KOSOVA JE NETAČNO.NEMA NIŠTA OD TOGA JER KOSOVO SPROVODI POLITIKU ZAPADA. VUČIĆ ĆE I DALJE SVOJE PROTIVNIKE DA UNIŠTAVA NA SVE  NAČINE DA BI OSTAO NA VLASTI. NI TO MU NEĆE POMOĆI DA OSTANE NA VLASTI JER  OVO ŠTO RADI SA SRBIJOM I NAŠIM NARODOM JE STRAŠNO. BIĆE  I POLITIČKIH UBISTAVA POVEZANIH SA DRŽAVNIM VRHOM.

 

 

23. MART 2018.  ONO ŠTO SAM VIDEO I PISAO A TO JE DA ĆE PRESEDNIK VUČIĆ MORATI DA PRIZNA KOSOVO. ON ĆE TO NARODU DA PRIKAŽE DRUGAČIJE. I JOŠ JEDNOM  O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ- NAŠA POLICIJA ZNA KO JE UBICA  A OVO ŠTO RADE MEDIJI ELEKTRONSKI I PISANI TO JE TUŽNO. NEMOĆ JE OVE VLASTI DA REŠI OVAJ SLUČAJ. OBJAVIĆE KAD BUDE NJIMA ODGOVARALO. USKORO JOŠ JEDNO MAFIJAŠKO UBISTVO.  U SRBIJI NE VIDIM JOŠ BOLJE DANE DOK JE GOD OVA VLAST NA ČELU SRIBIJE. CEPANJE SNS-A  U TRI DELA I  TO JE KRAJ OVOG REŽIMA.

 

08. MART 2018. VIDIM DA JE NA OVIM  LOKALNIM IZBORIMA  OVA VLAST DOBILA VEĆINU ALI OVO JE POČETAK KRAJA JER OVA VLAST JE NAJGORA JOŠ  OD DEVEDESETIH. NE MOŽE DA REŠI UBISTVA NOVINARA I NASILJE U PORODICI, IMA LOŠE ZAKONE O SAOBRAĆAJU. ZBOG TOGA NAROD PLAĆA SKUPO I PORED TOGA GINU NA PUTEVIMA. U NEMAČKOJ TERORISTIČKI NAPAD ALI NE VIDIM TAČNO GDE.

 

26. JANUAR  2018.   VIDIM DA ĆE  VUČIĆ I  DALJE DA MANIPULIŠE SA NARODOM NA KOSOVU. OD SILNIH OBEĆANJA SLABA VAJDA, KO ŠTO ĆEMO  SVI VIDETI. I DALJE ĆE SE DEŠAVATI UBISTVA I SAMOUBISTVA I BIĆE IH JOŠ VIŠE JER JE VUĆIĆ NEMOĆAN DA REŠI BITNA UBISTVA IZ PROŠLOSTI  NOVINARA. U SVETU PUTIN SA RUSIJOM POKUŠAVA DA PREUZME UTICAJ NA BALKANU OD AMERIKE ALI TO NEĆE MOĆI. AMERIKA JE I DALJE NAJJAČA SILA. U EU USKORO TERORISTIČKI NAPAD U NEMAČKOJ,FRANCUSKOJ I BELGIJI.

 

20. JANUAR 2018.  VIDIM DA U OVIM UPOZORENJIMA AGENATA RUSIJE I DRUGIH STRANIH OBAVEŠTAJNIIH SLUŽBI, KOJE SU OBAVESTILE NAŠE BEZBEDNOSNE SLIŽBE ZA SERIJU ATENTATA I HAOSA, IMA MNOGO ISTINE. UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA JE POČETAK, NAŽALOST BIĆE JOŠ JER OVAJ REŽIM  NA  ČELU SA ALEKSANDAROM VUČIĆEM MANIPULIŠE SA OVIM JADNIM NARODOM. UBICA OLIVERA IVANOVIĆA NEĆE BITI PRONAĐEN NAŽALOST SVIH NAS, A POGOTOVO ZA NJEGOVU PORODICU. VUČIĆ JE DANAS NA KOSOVU ALI TA NJEGOVA POSETA NEMA NIKAKVOG SMISLA . PONAVLJAM DA JE NJEGOVA POLITIKA DOVELA DO SVEGA OVOGA JER IMA LOŠE SAVETNIKE.

 

12. DECEMBAR 2017.  VIDIM I DALJE OBRAČUNE MAFIJAŠKIH KLANOVA,  USKORO JOŠ JEDNO  SVIREPO UBISTVO. PUTIN SE  UKLJUČIO U PREGOVORE OKO KOSOVA ZBOG INTERESA RUSIJE A NEMA TU LJUBAVI PREMA SRBIJI. BIĆE TERORISTIČKIH NAPADA U BELGIJI, FRANCUSKOJ, NEMAČKOJ I VELIKOJ BRITANIJI. U JEDNOJ  AMERIČKOJ DRŽAVI BIĆE MASAKR. NE VIDIM TAČNO ZA KOJE VREME, ALI BIĆE MNOGO ŽRATAVA.

 

09. DECEMBAR  2017.   VIDIM DA SU VUČIĆ I OVA VLAST REŠILI  DA HAPSE MNOGE DA BI SAČUVALI SVOJE NAJBLIŽE SARDNIKE KOJI SU MNOGO GORE STVARI  URADILI PROTIV DRŽAVE. I DALJE ĆE DA BITI MEDIJSKOG MRAKA I DALJE ĆE NOVINARI DA BUDU NAPADANI OD VLASTI.

 

 

12. OKTOBAR  2017.   VIDIM DA JE OVAJ REFERENDUM U ŠPANIJI  UVOD U CEPANJE EVROPE. EU ĆE  BITI PO ZONAMA. U TOJ NOVOJ EVROPI SRBIJA ĆE BITI U 4 ZONI. OVO SVE RADI AMERIKA KAO ŠTO JE RADILA KOD NAS. A KOD NAS I DALJE OBRAČUNI MAFIJAŠKIH KLANOVA POVEZANO SA CRNOM GOROM.  ODBOJKAŠI ĆE DA OSVOJE EVRPSKO ZLATO U PARIZU,TAKO VIDIM.

 

07. SEPTEMBAR 2017. OVAJ URAGAN IRMA, VIDIM DA TO NIJE PRIRODNO VEĆ SE NAUČNICI IGRAJU SA PRIRODOM. U BLISKOJ BUDUĆNOSTI BIĆE JOŠ GORIH URAGANA I KOD NAS  ČE BITI SVE VIŠE U NAREDNOJ GODINI U MAJU I JUNU. OVO ŠTO SE PONOVO PIŠE O JELENI KRSMANOVIĆ UVOD JE U HAPŠENJE UBICE ALI PONAVLJAM DA POLICIJA ZNA I DA ĆE DA OBJAVI KAD  BUDE ODGOVARALO OVOJ VLASTI . USKORO JOŠ JEDNO UBISTVO.

 

08. JUN 2017. U SVETU ĆE  BITI  JOŠ TERORIZMA I  ŠIRIĆE SE NAPADI PO CELOM SVETU, A BIĆE USKORO PONOVO U FRANCUSKOJ, NEMAČKOJ, TURSKOJ I VELIKOJ BRITANIJI.  NOVAK ĐOKOVIĆ NAŽALOST GUBI I PADA SVE VIŠE ZBOG PRIVATNIH PROBLEMA KAO ŠTO SAM  RANIJE VIDEO  ALI NAREDNE GODINE ĆE BITI NOLE U TENISU BROJ 1,, NAJBOLJI NA SVETU.  OVO LETO ĆE BITI NAJTOPLIJE  DO  SADA, A PRAVE VRUĆINE OD 15. JULA .

 

18.  APRIL  2017.  OVO ŠTO PREDVIĐAJU ANONIMUSI DA ĆE SLEDEĆE GODINE DOĆI DO TREĆEG SVETSKOG RATA, TOGA NEĆE BITI. ALI ĆE BITI TERORIZMA SVUDA PO EU NAJVIŠE NEMAČKOJ BELGIJI I FRANCUSKOJ.  MAKEDONIJA ĆE PRIPASTI ALBANIJI ALI  NE BRZO. ALEKSANDRU  VUČIĆU AMERIKA ĆE  DA OTKRIVA NJEGOVE AFERE I TAKO ĆE  GA RUŠITI.   NA ESTRADI AFERA OKO  NOVAKA ĐOKOVIĆA.

 

10.  APRIL  2017.  VIDIM DA SU OVI PROTESTI PRVI JAČI UDAR PROTIV  ALEKSANDRA VUČIĆA. PROTEST ĆE DATI  REZULTATE. VUČIĆ ĆE POKUŠATI DA MANIPULIŠE DA SE NE SAZNA  ŠTA RADE NJEGOVI LJUDI IZ OKRUŽENJA. KAD SE BUDE OTKRILO ONDA  ĆE BUDUĆI PRESEDNIK SRBIJE BITI  U VELIKOM PROBLEMU. I OVO SU MOJE VIZIJE I STOJIM IZA SVEGA OVOG ŠTO VIDIM. PIŠEM BEZ STRAHA JER TAKO VIDIM A NIŠTA LIČNO NEMAM NI PROTIV VUČIĆA. JA SAM DUŽAN KAO VIZIONAR DO GOVORIM   ONO ŠTO VIDIM. BIĆE TERORISTIČKIH NAPADA U FRANCUSKOJ I NEMAČKOJ.

 

15.  MART  2017.  VIDIM I DALJE  MAFIJASKIH   UBISTAVA.  NOVAKU ĐOKOVIĆU AMERIKA RUŠI NJEGOVU KARIJERU. JA BIH VOLEO DA GREŠIM ALI JA VIDIM TAKO.  PRESEDNČIKI KANDIDAT NA IZBORIMA BELI ĆE  VUKU JEREMĆU I SAŠI JANKOVIĆU DA ODVUČE GLASAČE  I   BELI ĆE DA IZNENADI SVE.  

 

23. OKTOBAR  2016.  OVA DEŠAVANJA IZMEĐU SRBIJE I CRNE GORE JE DOGOVOR MILA ĐUKANOVIĆA I NAŠEG PRESEDNIKA ALEKSANDAR VUČIĆA .VIDI SI DA JE OVO POLITIČKI MARKETING. MILO ĆE SILOM  DA ODE  SA VLASTI I TAKO ĆE NJEGOVA VLADAVINA BITI OKONČANA U ROKU OD 6 GODINE. A KOD NAS  BIĆE JOŠ MAFIJAŠKIH UBISTAVA. 

 

29. SEPTEMBAR  2016.  VLADIMIR PUTIN JE MUDAR POLITIČAR ALI ON GLEDA INTERES SVOG NARODA I SVOJE ZEMLJE. A OVI OVDE ŠTO NAŠI POLITIČARI  PRIČAJU DA ĆE PUTIN DA UĐE NA KOSOVO, TO JE NAŽALOST BAJKA. NAŠ PREMIJER I DALJE MANIPULIŠE SA OVIM JADNIM NARODOM JER JE MNOGO OBEĆANJA KAO ŠTO JE BEOGRAD NA VODI A SVI ĆE DA VIDE DA JE TO VELIKA PLJAČKA VEKA OVOG REŽIMA.

 

21.  SEPTEMBAR  2016.   OVO ŠTO GOVORE POLITIČARI IZ BIH HRVATSKE SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE, A U VEZI SA REFERENDUMOM U REPUBLICI SRPSKOJ JE PROPAGANDA  MOĆNIKA SA ZAPADA A RATA NEĆE BITI U REPUBLICI SRPSKOJ.

 

15.  SEPTEMBAR  2016.    OVAJ NAVODNI UDARAC NARKO KARTELU TO JE OPET PROPAGANDA VUČIĆA. A ON JE IZ DANA U DAN SVE VIŠE MOĆ KOJU POKAZUJE OVOM NARODU KOJI SVE VIDI.   PUTIN I DALJE MUDRO VODI SVOJU ZEMLJU I ŠTITI SVOJE INTERESE A NAREDNE GODINE ĆE U APRILU  BITI  IZBORI ZA  PREDSEDNIKA  A PREDSEDNIK ČE  BITI ALEKSDNDAR VUČIĆ. USKORO JOŠ JEDNO TEŠKO UBISTVO KOJE ĆE DA POTRESE SRBIJU I ŠIRE.

 

28. AVGUST 2016.    VUČIĆ NEMA SNAGE DA IZAĐE NA KRAJ SA MAFIJOM. BIĆE JOŠ  UBISTAVA.  I  OVO JE MOJA VIZIJA A POZNATI NASTRADAMUS JE NAJAVIO MNOGO TOGA NA PRIMER DA JE OBAMA POSLEDNJI PRESEDNIK AMERIKE A TO NEĆE BITI, JA TAKO VIDIM.

 

11.  JULI  2016.   OVA DEVETA PLANETA  ŠTO NAJAVLJUJU  NAUČNICI I PIŠU ZA 29. DA ĆE DA UGROZI NAŠU ZEMLJU TO JE PROPAGANDA.   PRIČA DA ĆE RUSIJA DA UĐJE NA KOSOVO JE BAJKA. KOSOVU ĆE NAŽALOST TREBATI  JOŠ  50. GODINA DA BUDE DEO SRBIJE.                          

 

26.   JUN.  2016.   OVO ŠTO JE BILO U VELIKOJ  BRITANIJI JE POČETAK KRAJA. EU ĆE BITI U DRUGOM SISTEMU, A RUSIJA ĆE IMATI MNOGO JAČI UTICAJ. POSLE OVOGA USKORO ĆE BITI TERORISTIČKI NAPAD U NEMAČKOJ I FRANCUSKOJ. KOD NAS NEĆE DA  BUDE  KRIZE ZBOG OVOG BREGZITA. AMERIKA ĆE I DALJE DA RUŠI PRIMIJERA VUČIČA. BIĆE JOŠ JEDNO UBISTVO KOJE ĆE OPET DA UZDRMA SRBIJU I ŠIRE.

 

 

20. MAJ.  2016.  HRVATSKA ĆE NA MUNDIJALU U RUSIJI BITI VELIKO IZNENAĐENJE. BIĆE U PRVA TRI MESTA. PRVAK SVETA BIĆE FRANCUSKA REPREZENTACIJA.

 

 

13.  MAJ 2016.  SUTRAŠNJA DVA MITINGA U REPUBLICI SRPSKO NEĆE DOVESTI DO NEMIRA NA ULICAMA, TO JE RUŠENJE MILORADA DODIKA.

 

 

28. FEBRUAR 2016.  USKORO TERORISTIČKI NAPAD U TURSKOJ. ZEMLJOTRES U BLISKOJ BUDUĆNOSTI U MEKSIKU I U ITALIJI  SA LJUDSKIM ŽRTVAMA. PONOVO AFERE OKO SVETLANE RAŽNATOVIĆ I OKO JELENE KARLEUŠE. 

 


 

29. JANUAR 2016.  VIDIM DA ĆE VIRUS ZA PAR GODINA  BITI  PUŠTEN JE VEŠTAČKI KAO I SVI PRETHODNI ALI BIĆE ĆE SMRTONOSAN KOD  NAS ĆE BITI MNOGO MRTVIH NAŽALOST, OVAJ VIRUS  I NAROD ĆE MORATI DA PRIMIE VAKCINU  A  BIĆE POBUNE NARODA U CELOM SVETU.  TO  ĆE  TIH LJUDI, TJ. NELJUDI KOJI PUŠTAJU VIRUSE DA BI LEKARSKA MAFIJA I FARMACEUTSKE KOMPANIJE, KOJE SU POVEZANE, ZARADILE NA LJUDSKOJ NESREĆI

 

 

26.  JANUAR 2016.  POŠTO SAM TAČNO PREDVIDEO IZBORE U APRILU, TO ĆE BITI JAKO PRLJAVA KAMPANJA OD STRANE LJUDI IZ NAJBLIŽEG VUČIĆEVOG OKRUŽENJA. OVI ĆE IZBORI BITI APSOLUTNO U DOMINACIJI AKTUELNOG PREMIJERA VUČIĆA I NJEGOVE STRANKE. I NA NJEGOVU ŽALOST, A NA SREĆU NARODA, TO JE NJEGOVA POSLEDNJA POBEDA NA IZBORIMA, JER POSLE OVIH IZBORA KREĆE SA ZAPADA RUŠENJE NOVOG, TJ. STAROG PREMIJERA VUČIĆA. VLADIMIR PUTIN I RUSIJA ČEKAJU MOMENAT DA ODGOVORE ZAPADU, ALI NE TOLIKO VOJNO, KOLIKO DIPLOMATSKI. TERORISTIČKI NAPAD ĆE SE DESITI U NATREDNIH DVA MESECA U JEDNOJ OD EVROPSKIH ZEMALJA, ALI NE VIDIM TAČNO U KOJOJ. A BIĆE JOŠ JEDAN ZEMLJOTRES U JAPANU.

 

 

15. JANUAR 2016.  USKORO NOVE AFERE FABRIKOVANE OD STRANIH OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI PROTIV NAŠEG JADNOG PREMIJERA VUČIĆA I VLADE SRBIJE. VUČIĆ NE ZNA ŠTA DA RADI I NA KRAJU ĆE PO MOJOJ VIZIJI IPAK MORATI DA RASPIŠE IZBORE, KAO ŠTO SAM VEĆ VIDEO. AFERA OKO: CECE RAŽNATOVIĆ, DARE BUBAMARE I TIJANE AJFON. HLADNOĆA STIŽE I TRAJAĆE UKUPNO OKO DVADESETAK DANA. USKORO TERORISTIČKI NAPAD U JEDNOJ OD EVROPSKIH ZEMALJA, NAJVEROVATNIJE ĆE TO BITI FRANCUSKA I BIĆE TO ZA TRI GODNE A TO JE KATEDRALA  IPAK TO MOGU DA OSUJETE SLUŽBE TIH ZEMALJA, AKO BUDU HTELE. TO NIJE MOJE OPRAVDANJE, VEĆ JA TAKO VIDIM. MOŽDA I DA NE DOĐE DO TOGA, ALI JA TAKO VIDIM. 

 

 

23. DECEMBAR 2015.  VIDIM NOVU AFERU U VLADI SRBIJE KOJA ĆE MALO VIŠE DA UZDRMA VLADAJUĆU KOALICIJU. AFERA ĆE BITI VEZANA ZA LJUDE IZ SPS-A I JEDNOG TAJKUNA KOJI VLADA SRBIJOM. MOGUĆ JE ZEMLJOTRES U JAPANU ILI MEKSIKU. HLADNOĆE ĆE BITI U DVA TALASA, ALI NE I EKSTREMNE, OD 10-TOG JANUARA DO 25-TOG JANUARA I DESETAK DANA U FEBRUARU.

 

 

15. DECEMBAR 2015.  PREMIJER VUČIĆ RASPISAĆE IZBORE DO APRILA MESECA. AMERIKA GA PRITISKA, PA ĆE MORATI TO DA URADI. OTVORIĆE SE JOŠ JEDNA AFERA KOJA ĆE JOŠ MALO DA POTRESA VLADU. MINISTAR VOJNI GAŠIĆ, MOŽE ČAK I DA OSTANE DO KRAJA MANDATA, ŠTO NE BI BILO DOBRO ZA VLADAJUĆI REŽIM.  BIĆE AFERA USKORO OKO RADE MANOJLOVIĆ I DARE BUBAMARE.


 

21. NOVEMBAR 2015.  DRŽAVNIK VLADIMIR PUTIN IMA DA UDARI PO TERORISTIMA ŠIROM SVETA I VAN GRANICA RUSIJE I BIĆE TO ZESTOK UDARAC TERORISTIMA, ALI ĆE I  DALJE BITI NAPADA TERORISTA.

 

 

16. NOVEMBAR 2015.  VIDIM JOŠ NAPADA ISLAMISTA U PARIZU I NEMAČKOJ. A OVO ZLO MOŽE DA ZAUSTAVI JEDINO RUSIJA, JAK POLITIČAR  KAO ŠTO JE PUTIN. KOD NAS NEMA OPASNOSTI OD NAPADA.

 

 

9. NOVEMBAR 2015.  OVA AFERA OKO SLOBODE MEDIJA NEĆE BITI NIŠTA, JEL VUČIĆ DRIŽI SVE POD KONTROLOM, ALI NEĆE MOČI JOŠ DUGO. 

 

 

28. OKTOBAR 2015.  AFERA OKO SINIŠE MALOG, TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ. TO JEST ZA SADA NEĆE BITI SMENJEN, A NI KASNIJE A POSLE ĆE DA GA ZAMENI NEKO DRUGI. POMOĆ KOJA JE STIGLA OD RUSIJE, TO JE SAMO ODGOVOR AMERICI DA NEMA ŠALE SA RUSIJOM. PUTIN ĆE I DALJE DA VUČE DOBRE POTEZE U KORIST NARODA ZA DOBROBIT CELOG ČOVEĆANSTVA. MILO ĐUKANOVIĆ I DALJE OSTAJE NA VLASTI BEZ OBZIRA NA SVE ŠTO SE DEŠAVALO OVIH DANA.

 

 

22. OKTOBAR 2015.  TO ŠTO SAM VIDEO DA ĆE BITI IZBORA I DALJE STOJIM IZA TOGA, ALI PREDSEDNIK VLADE ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE MORATI POD PRITISKOM ZAPADA DA RASPIŠE IZBORE, ALI MALO KASNIJE. VLADIMIR PUTIN ĆE I DALJE DA UNIŠTAVA ISLAMSKU DRŽAVU DO KRAJA, ALI NEĆE MOĆI DA UNIŠTI ĆELIJU ISlAMISTA NIKADA. USKORO ĆE SE DESITI AFERA OKO RADE MANOJLOVIĆ I CECE RAŽNATOVIĆ.

 

 

18. OKTOBAR 2015. VIDIM U SRBIJI PONOVO IZBORE UBRZO NA SVIM NIVOIMA. ALEKSANDAR VUČIĆ TO JEST NJEGOVA STRANKA ĆE DA POBEDI, ALI JE POČELO RUŠENJE ALEKSANDRA VUČIĆA OD STRANE ZAPADA, ZBOG KOSOVA.

 

 

11. OKTOBAR 2015. FORMATI POPUT RIJALITIJA: PAROVI, FARMA, VELIKI BRAT, KOJI SE EMITUJU NA NACIONALNIM TELEVIZIJAMA SU DRŽAVNI PROJEKAT OVE VLADE I SKREĆU PAŽNJU SA TEŠKE EKONOMSKE KRIZE I PONIŽAVJU LJUDSKU INTELIGENCIJU. JER NIŠTA NE MOŽE IZ TOGA DA SE PAMETNO IZVUČE. ASTEROID KOJI JE IŠAO KA ZEMLJI, NEĆE UDARITI ZEMLJU, A TO SAM VEĆ OBJAVIO NA MOJOJ FEJSBUK STRANICI. U TURSKOJ I DALJE NAPETO, BIĆE I DALJE BOMBAŠKIH NAPADA.

 

 

28. AVGUST 2015.  MIGRANTI SU POSLATI OD STRANE AMERIKE DA NAPRAVE HAOS U SRBIJI I REGIONU. NA SREĆU TO SE NEĆE DESITI, ALI BIĆE VEOMA TEŠKO. NEĆE SE NIŠTA DESITI U REGIONU DRAMATIČNO U POLITIČKOM SMISLU, A IZJAVA PREMIJERA VUČIĆA DA JEDNA VARNICA MOŽE DA ZAPALI REGION NIJE TAČNA, JER TO AMERICI NIJE U CILJU. KROZ SRBIJU ĆE PROLAZITI TERORISTI, MI NE MOŽEMO TU NIŠTA DA URADIMO.

 

 

26. JULI 2015.  U NAŠEM FUDBALU IMA MNOGO TALENATA, ALI DOK NE ODU KARADŽIĆ, TERZIĆ I JOŠ NEKI U NAŠEM FUDABALU BIĆE NAMŠTANJA. VUČIĆ IDE U POSETU BAJDENU I ON ĆE MU POSTAVITI NOVE UCENE I TO ĆE BITI VRUĆ KOLAČ ZA NAŠEG PREMIJERA VUČIĆA. BIĆE VRUĆINE I U AVGUSTU, ALI NE KAO OVAJ TALAS I BIĆE HLADNJE NEGO U JULU.

 

 

19. JULI 2015.  U NAREDNOM PERIODU NAŠ VUČIĆ PUTEM MEDIJA POKUŠAVA DA PREDSTAVI ONO ŠTO JE  BILO U SREBENICI KAO ATENTAT. A TO JE SAMO IGRA KAKO SA NAŠE, TAKO I SA NJIHOVE STRANE I SVE TO U REŽIJI ZAPADA. AFERA PONOVO OKO SVERINE.

 

 

12. JULI  2015.  NAPAD NA ALEKSANDRA VUČIĆA JE POSLEDICA NJEGOVE LOŠE POLITKE, A AMERIKA JE TO SAMO ISKORISTILA. OVO JE ZA DODIKA - ON JE SLEDEĆA META ZBOG REPUBLIKE SRPSKE KOJA SE POLAKO GASI. JADAN OVAJ NAROD.

 

 

01. JULI 2015.  GRČKA NEĆE IZAĆi IZ EUROZONE, JER TO BI BIO VELIKI UDARAC ZA EU. TU ĆE DA POMOGNE PUTIN, A AMERIKA NAVODNO U CILJU LJUDSKIH PRAVA GAZI MEĐUNARODNO PRAVO, I SVUDA PO SVETU PRAVI HAOS. PONAVLJAM JOŠ JEDNOM, USKORO PONOVO TERORISTIČKI NAPAD U JEDNOJ OD EVROPSKIH ZEMALJA. A U SRBIJI NEĆE BITI. TO NIJE MOJA ŽELJA VEĆ MOJA VIZIJA.

 

 

26. JUNI 2015.  NOVE UCENE ZAPADA I ZAPADNIH SILA OĆEKUJU ALEKSANDRA VUČIĆA. KADA ANGELA MERKEL DONESE NOVI SPISAK VUČIĆU ON TO MORA DA SLUŠA ZBOG ULASKA U EUROZONU. TO JE OPET UCENA ZAPADA I EVROPE ALEKSANDRU VUČIĆU, KOJI MORA TO DA ISPUNI, ALI ON TO NEĆE. KRIZA U GRČKOJ NEĆE DA POREMETI LETOVANJA. OČEKUJE SE VRUĆA POLITIČKA JESEN I ZA NAŠEG JADNOG VUČIĆA.

 

 

19. JUNI 2015.  ALEKSANDAR VUČIĆ JE SADA MILJENIK ZAPADA, A POLAKO GA VELIKA BRITANIJA STEŽE I TAKO ĆE POLAKO DA GUBI POVERENJE ZAPADA. VLADIMIR PUTIN PREDSEDNIK RUSIJE CE I DALJE DA PRODUBLJUJE ZATEGNUTOST SA SAD. ON ĆE  DA ZAUZME SVE TERITORIJE UKRAJINE.

 

 

13. JUNI 2015.  NASTAVIĆE SE RAT U PODZEMLJU MAFIJE, POVEZAN SA DROGOM I POLITIKOM. TO JE SVE ZBOG TOG KO BI BIO VOĐA U SRBIJI. I ZBOG TOG ĆE SE NASTAVITI UBISTVA ODREĐENIH LJUDI KOJI SU POD LUPOM ZAKONA. PROJEKAT BEOGRAD NA VODI ĆE BITI ZAPOČET, ALI NIKAD NEĆE BITI ZAVRŠEN, JER TO JE NAJVEĆA LAŽ PREDSEDNIKA VLADE I NJEGOVOG DRŽAVNOG APARATA. TO NIJE LEPO ZA OVAJ NAROD KOJI POLAŽE NADE I VERUJE U TO.

 

 

04. JUN 2015.  POSETA ALEKSANDRA VUČIĆA SAD NEĆE BITI DOBRA PO VLADU I NJEGOVU VLAST, JER ĆE BITI UCENA KOJE ĆE MORATI DA ISPUNI. A I VLADIMIR PUTIN I RUSIJA MUGU DA OKRENU DRUGU POLITIKU PREMA VUČIĆU. TADA ĆE ALEKSANDAR VUČIĆ MORATI DA SE OPREDELI ZA NEKU STRANU. ON ĆE DA SE OPREDELI ZA ZAPAD, A TO NEĆE BITI DOBRO ZA NJEGA, I TO JE NJEGOVA NAJVEĆA GREŠKA KOJA ĆE GA KOŠTATI, JER ĆE DA ODE SA VLASTI.

 

 

27. MAJ 2015.  OVA STRAŠNA UBISTVA I SAMOUBISTVA NASTAVIĆE SE I U NAREDNOM VREMENSKOM PERIODU. EVROSONG KAO ŠTO SAM I VIDEO TAČNO DA NAŠA BOJANA STAMENOV NEĆE POBEDITI ZBOG NAMEŠTALJKI, A TO SU POTVRDILI MEDIJI U SVETU I KOD NAS. ALEKSANDAR VUČIĆ KOJI JE I DANAS U ISTORIJSKOJ POSETI U ALBANIJI, ČUVA SEBE I SVOJU VLAST, A NE REGION, KAO ŠTO SAM PRE NEKOLIKO NEDELJA I NAPISAO. KONKRETNO NEĆE URADITI TAMO NIŠTA, JER ON TO RADI PO ZADATKU ZAPADA. SADA JE MILJENIK ZAPADA DOK SLUŠA NJIH, A KADA BUDU BILI POSTAVLJENI USLOVI OD STRANE ZAPADA, ONDA ĆE BITI NJIHOV PROTIVNIK. A TO ŠTO ĆE DA DIGNE PENZIJE DO KRAJA GODINE, UČINIĆE ALI VRLO MALO.

 

 

21. MAJ 2015.  NA EUROSONGU NAŠA BOJANA STAMENOV IMA DIVNU PESMU, ALI NE MOŽE DA POBEDI ZBOG NAMEŠTALJKI. KANADSKI VLADIKA GEORGIJE KOJI JE SMENJEN, NIJE TOLIKO KRIV KOLIKO GA OPTUŽUJU ZBOG AFERE OKO ŽENA, JER ŽENE SPAVAJU U MNOGIM MANASTIRIMA. JER ON JE ŽRTVA POLITIČKE IGRE POJEDINACA IZ SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE.

 

 

14. MAJ 2015.  PREMIJER SRBIJE IDE U ALBANIJU DA BI SAČUVAO SEBE. A NE NAVODNO DA BI SAČUVAO MIR U REGIONU. IZ KABINETA TOMISLAVA NIKOLIĆA POLAKO SE ŠIRE DEZINFORMACIJE O VUČIĆU DA BI SE STVARALE AFERE O NJEMU, ALI ZA SADA MU NE MOGU NIŠTA. VLADA I DALJE LAŽE OVAJ NAROD DA NEĆE POSKUPETI STRUJA, ALI STRUJA ĆE POSKUPETI OVE GODINE.

 

 

10. MAJ 2015. DANAŠNJA DEŠAVANJA U MAKEDONIJI NEĆE DESTABILIZOVATI REGION. NEĆE DOČI DO VELIKE ALBANIJE. TAKOĐE U SRBIJI NEČE BITI GRAĐANSKOG RATA KAO ŠTO PIŠU ANALITIČARI. IZA SVEGA OVOGA STOJI ZAPAD.

 

 

07. MAJ 2015.  DEŠAVANJA I NEREDI U MAKEDONIJI NEĆE SE PROŠIRITI DALJE, NEĆE DOĆI DO ESKALACIJE SUKOBA. U SRBIJI NEĆE BITI TERORISTIČKOG NAPADA. ALEKSANDAR VUČIĆ POKUŠAVA DA LAŽNIM NADAMA MANIPULIŠE OVIM NAPAĆENIM NARODOM, TO NIJE FER OD OVE VLADE.

 

 

02. MAJ 2015.  VIDIM ZEMLJOTRES U ITALIJI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI. USKORO ĆE BITI JOŠ JEDAN AFERA OKO SVETLANE CECE RAŽNATOVIĆ. ALEKSANDAR VUČIĆ I DALJE DRŽI MEDIJE POD KONTROLOM, ALI TO NEĆE MOĆI DA TRAJE DUGO, TO JE LOŠA PROCENA ZA NJEGA.

 

 

26. APRIL 2015. REKONSTRUKCIJA VLADE SRBIJE KOJA ĆE BITI USKORO. POKAZAĆE DA VUČIĆ HOĆE DA SE OBRAČUNA SA LJUDIMA IZ SVOJE STRANKE. NASTAVIĆE SE SUKOBI IZMEĐU MINISTRA GAŠIĆA I GENERALA LJUBIŠE DIKOVIĆA. POLAKO POČINJU PUKOTINE U VUČIĆEVOM APARATU.

 

 

22. APRIL 2015. SAŠA JANKOVIĆ ZAŠTITNIK GRAĐANA NEĆE BITI SMENJEN, ALI LJUDI IZ VUČIĆEVOG NAJUŽEG OKRUŽENJA POKUŠAVAJU DA NAMESTE IGRU KOJA ZA NJEGA NIJE DOBRA. U MAKEDONIJI ĆE SE SMIRITI SITUACIJA OKO UPADA TERORISTA NA MAKEDONSKU TERITORIJU. NOVAK ĐOKOVIĆ ĆE U OVOJ GODINI OSVOJITI JOŠ JEDAN TURNIR I BIĆE TO KRUNA NJEGOVE KARIJERE.

 

 

17. APRIL 2015. VLADIMIR PUTIN I DALJE JE POLITIČAR BROJ JEDAN U SVETU, I PUNO ĆE OSLABITI EKONOMSKU AMERIČKU MOĆ. I DALJE ĆE DOLAZITI DO INCIDENATA NA PACIFIKU I NEĆE PUTIN DOZVOLITI DA DOĐE DO BOMBARDOVANJA IRANA, TJ. ZAŠTITIĆE IRAN. USKORO ĆE SE PONOVO OBRAČUNATI MAFIJA U BEOGRADU, I BIĆE JOŠ JEDNO UBISTVO. ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE PONOVO BITI NA UDARU ZAPADA, ALI SE OČEKUJE JOŠ ŽEŠČI NAPAD U MAJU I JUNU, JER ON NE PREDUZIMA NIŠTA DA NARODU BUDE BOLJE.

 

 

11. APRIL 2015. VLADIMIR PUTIN ĆE SPASITI GRČKU OD AMERIČKOG UTICAJA, I TO ĆE PONOVO BITI UDARAC AMERICI. BIĆE JOŠ JEDNO MAFIJAŠKO UBISTVO USKORO. OVA VLADA STVARNO GUBI KONTROLU NAD SAMOM SOBOM. TO ŠTO ĆE DA PODIGNU PENZIJE, TO JE PRIČA ZA MALU DECU.

 

 

08. APRIL 2015. ODLUKA PREDSEDNIKA TOMISLAVA NIKOLIĆA DA NAŠA VOJSKA BUDE NA DAN POBEDE U MOSKVI, TO JESTE LEP GEST, ALI TO SE NEĆE DOPASTI ZAPADU. HELIKOPTER KOJI JE PAO, OVIH DANA JE U ŽIŽi JAVNOSTI. I SADA ĆE SE POKRITI ISTINA KAKO JE DOŠLO DO PADA, KAO STO SE PIŠE DA JE PILOTOVA GREŠKA, ON NIJE BIO PIJAN I NIJE  KRIV. TO ĆE SE SAZNATI KADA DOĐJE NOVA POLITIČKA OPCIJA I ODGOVARAĆE DVE OSOBE. ALI NAŽALOST POJEDINI LJUDI IZ VRHA VLADAJUĆE STRUKTURE PRIKRIVAJU ISTINU O OVOM SLUČAJU. ŽALOSNO JE ŠTO STRANKE POKUŠAVAJU DA PROFITIRAJU NA OVOM DOGADJAJU.

 

 

05. APRIL 2015. PONOVO ĆE DA BUDE AFERA OKO ALEKSANDRA VUČIĆA, ALI TO NEĆE DA SRUŠI NJEGOV REJTING. VIDIM DA ĆE BITI TERORISTIČKI NAPAD U NEKOJ OD EVROPSKIH ZEMALJA.

 

 

 

01. APRIL 2015. DR. VOJISLAV ŠEŠELJ NEĆE  BITI U HAGU   I TO JE PORUKA ALEKSANDRU VUČIĆU DA NEMA IGRE SA ZAPADOM.
 

 

 

27. MART 2015.  NIKADA SE NEĆE SAZNATI KO JE UBIO SLAVKA ĆURUVIJU. OSOBA KOJA GA JE UBILA JE VEĆ MRTVA.

 

 

21. MART 2015. VIDIM USKORO JAKU AFERU OKO ALEKSANDRA VUČIĆA, I ZEMOJETES U GRČKOJ.

 

 

17. MART 2015. USKORO U UKRAJINI POČINJU SUKOBI VEĆIH RAZMERA, KOJI ĆE DA TRAJU DO JUNA MESECA SA MANJIM I VEĆIM INTENZITETOM. AMERIKA JE NEMOČNA DA BILO ŠTA URADI U VEZI SA UKRAJINOM. U SRBIJI POLAKO ALI SIGURNO AMERIKANCI OD MAJA OVE GODINE POČINJU DA RUŠE VUČIĆA, TJ. VLADU SRBIJE. TO NEĆE BITI BRZO, ALI NI SPORO. NAŽALOST JA VIDIM DA JE OVO NAJGORA VLADA OD KAKO JE UVEDEN VIŠESTRANAČKI SISTEM U SRBIJI.

 

 

04. MART 2015. OVA AFERA KOJU JE POKRENUO B92 U EMISIJI REPORTER, TJ. INSAJDER OKO ČOVIĆA I OSTALIH IZ CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA, (TO ŠTO PIŠU JE POTPUNA ISTINA) I DOK TI LJUDI NE ODU NEĆE BITI BOLJE U FUDBALU. NAVODNO ŠTO SE NA KOSOVU NAORUŽAVAJU UZ POMOĆ NATO-A JE SAMO BLAGA PROVOKACIJA ZAPADA PREMA VUČIĆU. BIĆE IH JOŠ VIŠE...

 

 

28. FEBRUAR 2015. MNOGI PRIŽELJKUJU U SRBIJI UKRAJINSKI SCENARIO, ALI DO TOGA NEĆE DOĆI. OVO STO SE PIŠE DA VLADIMIR PUTIN POKUŠAVA DA DESTABILIZUJE MALE ZEMLJE, TO JE POTPUNA LAŽ. ALEKSANDAR VUČIĆ PREDSEDNIK VLADE NAŽALOST NE MOŽE DA URADI NIŠTA BOLJE JER GA SA SVIH STRANA STEŽU. ON JE NEMOĆAN SAM I ZATO DRŽI MEDIJE POD POTPUNOM KONTROLOM. TO ŠTO ASTROLOZI I NEKI DRUGI KAŽU DA ĆE DA BUDE GRAĐANSKOG RATA U SRBIJI DO MAJA MESECA, TO SE NEĆE DESITI. DO SUKOBA IZMEĐU RUSIJE I AMERIKE NEĆE DOĆI, JER ĆE DA PREVLADAJU INTERESI JEDNE I DRUGE STRANE. BIĆE SAMO LOKALNIH RATOVA.

 

 

20. FEBRUAR 2015. GRČKA ĆE NAjVEROVATNIJE BITI VAN EUROZONE, ALI NE SKORO. JER NEĆE DA POPUSTI POD UCENAMA NEMAČKE I OSTALIH ZEMALJA. MOGUĆI SU I DALJE BLISKI SUSRETI BORBENIH AVIONA NATO-A I RUSIJE. JA VIDIM DA IPAK NEĆE U SKORIJE VREME DA BUDE RATA U EVROPI. ALI VIDIM SLABLJENJE EURA. KOD NAS - ALEKSANDAR VUČIĆ BIĆE JOŠ VIŠE IZLOŽEN NAPADIMA IZ EVROPE I AMERIKE ZBOG SLOBODE MEDIJA. RADA MANOJLOVIĆ - USKORO VIDIM AFERU VEZANO ZA NJU. OČEKUJU NAS U MARTU POPLAVE, ALI NE KAO PROŠLE GODINE, VEĆ U MNOGO MANJOJ MERI.

 

 

13. FEBRUAR 2015. DOGOVOR KOJI JE POSTIGNUT IZMEĐU RUSIJE I UKRAJINE NEĆE BITI ISPOŠTOVAN, JER ĆE AMERIKA DA UMEŠA PRSTE. PRORADIĆE VULKAN U JEDNOJ OD EVROPSKIH ZEMALJA.

 

 

 

10. FEBRUAR 2015. DOGOVOR U MINSKU NEMA EFEKTA ZA MIR U UKRAJINI, BIĆE JOŠ GORE. ALEKSANDAR VUĆIĆ NEMA ŠANSE DA SE IZBORI SA TAJKUNIMA. AFERA OKO CECE I NJENE DECE.

 

 

05. FEBRUAR 2015. USKORO SE OČEKUJU ŽEŠČI NAPADI NA ALEKSANDRA VUČIĆA SA ZAPADA, TAKOĐE ĆE USKORO BITI I AFERA OKO NJEGA. VLADIMIR PUTIN ĆE DA ZA 15-TAK DANA DA ZAUZME DVE UKRAJINSKE REPUBLIKE, U KOJIMA SE VEĆ VODE BORBE. SEVERNA KOREJA NEČE NIKADA UPOTREBITI NUKLEARNO ORUŽJE NA SJEDINJENE AMERIĆKE DRŽAVE I BIĆE NA STRANI RUSIJE.

 

 

29. JANUAR 2015. NAPADI NA ALEKSANDRA VUČIĆA I NA MINISTRA VOJNOG SU POČETNI UDARCI SA ZAPADA ILI ISPITIVANJE PULSA OVE VLASTI. OVO NEĆE DA UGROZI VLAST, JER JOŠ UVEK IMAJU VEĆINU, ALI SE STRANKA POLAKO RASIPA. VLADIMIR PUTIN NEĆE DA OSETI SANKCIJE KOJE ĆE MU BITI POSTAVLJENE, SAMO ĆE JOŠ VIŠE DA GA IRITIRAJU. MOGUĆ JE ZEMLJOTRES U MEKSIKU.

 

 

24. JANUAR 2014. EMISIJA TALK SHOW VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM KOJA JE ZABRANJENA UVODI SE SKROZ CENZURA U MEDIJE. NEMOJTE SE IZNENADITI AKO I MOJ SAJT BUDE OBOREN. TO ZNAČI DA JE SVE POD KONTROLOM OVE VLASTI. OVA VLADA NEĆE POMOĆI LJUDIMA U VEZI KREDITA KOJI SU DIGLI U SVAJCARSKIM FRANCIMA. OVE MOJE VIZIJE SU NEUTRALNE , ŠTO ZNAČI DA NE PRIPADAM NIJEDNOJ OPCIJI, NEGO GOVORIM ONAKO KAKO VIDIM. SAŠA JANKOVIC ZAŠTITNIK GRAĐANA , NE MOŽE NIŠTA DA URADI, JER TO JE SAMO POLITIČKI MARKETING OVE VLASTI NA ČELU SA PREMIJEROM ALEKSANDROM VUČIĆEM.

 

 

 

21. JANUAR 2015. VLADA SRBIJE TJ. PREDSEDNIK VUČIĆ ĆE SE SUOČITI SA MNOGO VEĆIM AFERAMA. UKRJINSKA KRIZA ĆE USKORO DA ESKALIRA, PREDSEDNIK PUTIN MORA DA REAGUJE MNOGO ŽEŠĆE. SANKCIJE AMERIKE I EVROPE NE MOGU DA UTIČU NA PUTINOV CILJ U UKRAJINI, ZATO ŠTO PUTIN MORA DA ZAŠTITI SVOJ NAROD U UKRAJINI.

 

 

16. JANUAR 2015. OVI NAPADI KOJI SU BILI U PARIZU SU SAMO PREDIGRA U JOŠ GORE NAPADE AL KAIDA I BIĆE MNOGO ŽRTAVA. SLEDEĆI JE RIM, PA PARIZ, ŠPANIJA I META ĆE BITI AMERIKA. ALEKSANDAR VUČIĆ GOVORI O SLOBODI MEDIJA TOTALANA LAŽ, JER JE ZABRANIO UTISAK NEDELJE,  A TO NEĆE PROĆI BEZ POSLEDICA PO NJEGA, A NI PO VLADU SRBIJE.

 

 

26. DECEMBAR 2014. VLADU SRBJE I ALEKSANDRA VUČIĆA U SLEDEĆOJ GODINI OČEKUJE JOŠ TEŽA BORBA, NA SVIM POLJIMA BIĆE AFERA, JEDNO UBISTVO KOJE ĆE DA UZDRAMA VLADU.

 

 

24. DECEMBAR 2014. RUSIJA ĆE IPAK MORATI DA SA SOČI SA EKONOMSKOM KRIZOM. UKRAJINA NEĆE UĆI U NATO NIKADA. I PORED SANKCIJA VLADIMIR PUTIN JE POLITIČAR BROJ JEDAN U SVETU. NA DOMAĆOJ POLITIČKOJ SCENI NIŠTA NOVO OSIM NAŽALOST UBISTAVA, AFERA I MEDIJSKOG MRAKA NA TERET JADNOG SRPSKOG NARODA.

 

 

15. DECEMBAR 2014. OVO ŠTO SE PIŠE DA JE ŽELJKO RAŽNATOVIĆ ARKAN ŽIV - ON JE MRTAV - A TO JE ČISTA PROPAGANDA MEDIJA, A  NAŽALOST I NJEGOVE PORODICE.

 

 

28. NOVEMBAR 2014. PRETHODNA UBISTVA KOJA SAM VEĆ RANIJE NAJAVIO ZA VLADU SU PROBLEM, JER JE NEMOĆNA DA SE IZBORI SA MAFIJOM. POVODOM OVOG UBISTVA KOJE SE DESILO U TURSKOJ TENZIJE ĆE SE SMIRITI, BIĆE USPOSTAVLJENA NORMALNA SARADNJA IZMEĐU SRBIJE I TURSKE. TO U STVARI RADE ODREĐENI KRUGOVI LJUDI KOJIMA JE U INTERESU DA DESTABILIZUJU SRBIJU. MOGUĆ JE TERORIŠTIČKI NAPAD U AMERICI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI.

 

 

25. NOVEMBAR 2014. OVA VLADA ĆE DA NASTAVI SA HAPŠENJEM BOGATIH TAJKUNA, ALI TO JE SAMO MARKETINŠKI TRIK. I DALJE SVE GORI I GORI ODNOSI IZMEĐU AMERIKE I RUSIJE U NAREDNIM DANIMA. VOJISLAV ŠEŠELJ I RADIKALI ĆE I DALJE  DA NASTAVE SA GOVOROM MRŽNJE. 

 

 

19. NOVEMBAR 2014. NAPAD NA BIZNISMENA MILANA BEKA JE SAMO UVOD U NAREDNE DOGAĐAJE KOJI ĆE DA POTRESAJU SRBIJU I BICE IH JOŠ. USKORO ĆE DA BUDE AFERA OKO ALEKSANDRA VUČIĆA. PROVOKACIJE ĆE DA BUDU UPUĆENE SA ZAPADA. USKORO ĆE DA IZBIJE BLAGI KONFLIKT IZMEĐU AMERIKE I RUSIJE. SLEDI AFERA OKO RADE MANOJLOVIĆ.

 

 

 

 

21. OKTOBAR 2014. MEDIJSKI MRAK U SRBIJI JE SVE GORI I GORI. SVE JE VEĆA DIKTATURA ALEKSANDRA VUČIĆA I VLADE SRBIJE. ALI I NJEGOVI SARADNICI IZ BLIZINE MU ČAK POMAŽU U TOJ NAMERI, A TO JE VELIKA GREŠKA. U ROKU OD DVADESETAK DANA BIĆE MAFIJAŠKO UBISTVO. PUTIN NEĆE DA ODUSTANE OD CELE UKRAJINE. USKORO SE OČEKUJE RAZVOD DVOJE POZNATIH LIČNOSTI KOJI ĆE DA ODJEKNE U SRPSKOJ JAVNOSTI. ZEMLJOTRES ĆE BITI U JAPANU.

 

 

15. OKTOBAR 2014. SKANDAL KOJI SE ODIGRAO NA FUDBALSKOJ UTAKMICI IZMEĐU SRBIJE I ALBANIJE NEĆE IMATI POSLEDICE ZA SRBIJU. NAŠ FUDBAL NE MOŽE DA BUDE BOLJI DOK NE ODE TOMISLAV KARAĐIĆ I NJEGOVI BLISKI SARADNICI. VOJNA PARADA KOJA ĆE BITI ODRŽANA, BIĆE POZITIVNO OCENJENA ČAK I OD ONIH KOJI NAS NE VOLE. NEVREME KOJE JE NAJAVLJENO NEĆE BITI U TOLIKOJ MERI JAKO KAO ŠTO METEREOLOZI PREDVIĐAJU. BIĆE MATERIJALNE ŠTETE, ALI NE I ŽRTAVA.

 

 

3. OKTOBAR 2014. BIĆE USKORO ZEMLJOTRES U GRČKOJ. NAŽALOST JA VIDIM DA ĆE SE U SKORIJE VREME DOGODITI JEDNO SVIREPO UBISTVO, KOJE ĆE DA USTALASA NAROD SRBIJE POPUT OVE DVE UBIJENE DEVOJČICE. TO JE PORAZ ZA DRAŽAVNE ORGANE. DOĆI ĆE DO SMENE U VRHU POLICIJE ZBOG PREBIJANJA BRATA PREMIJERA VUČIĆA. ZAPAD POČINJE DA GLEDA DRUGAČIJE NA SRBIJU, A POGOTOVO USA I EU. GEJ PARADA JE ODRŽANA BEZ INCIDENATA KAO ŠTO SAM VEĆ PRETHODNO VIDEO, A TO SU ZAPAD I EU POZITIVNO OCENILI.

 

 

25. SEPTEMBAR 2014. GEJ PARADA ĆE BITI ODRŽANA SA MANJIM INCIDENTIMA, I TO JE ZNAK DA SE SRBIJA POLAKO MENJA NA BOLJE. VREME ĆE I DALJE BITI TOPLO ZA OVO DOBA GODINE, A POPLAVA NEĆE BITI KAO ŠTO JE BILO U MAJU.

 

 

22. SEPTEMBAR 2014. USKORO ĆE BITI POKUŠAJ ATENTATA NA VLADIMIRA PUTINA, ALI NEĆE USPETI. JAVNOST ĆE ZA OVO DA SAZNA MNOGO KASNIJE. U BLISKOJ BUDUĆNOSTI,  ON ĆE DA UZME CELU UKRAJINU.  JELENA KARLEUŠA ĆE USKORO DA NAPRAVI SKANDAL NA ESTRADI. STANIJA DOBROJEVIĆ ĆE I DALJE BITI U CENTRU PAŽNJE MNOGIH MEDIJA.

 

 

24. AVGUST 2014.  MILO ĐUKANOVIC TREBA DA SE ČUVA OD MAFIJE, JER MU JE ŽIVOT UGROŽEN.

 

13. AVGUST 2014.  EBOLE NA SREĆU NEĆE BITI U SRBIJI.

 

27. JULI 2014. VLADIMIR PUTIN JE I DALJE NAJAČA POLITIČKA LICNOST U SVETU. PREGOVORI KOJI SU U TOKU ZA UKRAJINU NEĆE DONETI MIR UKRAJINI.
 

02. JULI 2014. MAFIJA I DALJE VLADA SRBIJOM, A VLADA SRBIJE JE NEMOĆNA DA URADI BILO ŠTA. OVE SMENE U MUPU SU SAMO MASKA ZA NAROD. BIĆE HAPŠENJA, ALI NIŠTA BOLJE ZA SRPSKI NAROD. MEDIJSKI MRAK OVE VLADE BIĆE JOŠ GORI.

 

 

29. MAJ 2014. PREMIJER VLADE SRBIJE NEĆE MOĆI DA SE IZBORI SA MAFIJOM. A TAKOĐE SE SKRIVA ISTINA OKO NASTRADALIH OD POPLAVA. OVO JE PRAVI MEDIJSKI MRAK. IPAK ĆE SE SAZNATI ISTINA.

 

 

21. MAJ 2014. OVA KATASTROFA OD POPLAVA KOJA JE ZADESILA SRBIJU I SRPSKI NAROD NEĆE DA PROUZROKUJE ZEMLJOTRES.

 

 

12. MAJ 2014. GEJ PARADA ĆE BITI ODRŽANA SA INCIDENTIMA, ALI NE U MERI KAO RANIJE. POBEDIĆE TOLERANCIJA I RAZUMEVANJE.

 

 

10. APRIL 2014.  PO FORMIRANJU NOVE VLADE, U NAREDNOM PERIODU BIĆE INTEZIVIRANA HAPŠENJA. NOVE AFERE ĆE PUNITI NOVINSKE STUPCE, NAROD OD TOGA NEĆE IMATI NEKU POSEBNU KORIST. POBOLJŠANJE SITUACIJE U ZEMLJI, ODNOSNO BOLJE ZA NAROD, BIĆE SAMO U PROCENTIMA OD 15%.

 

 

03. APRIL 2014.  NEMAČKA ĆE  UVESTI SANKCIJE RUSIJI. U NAREDNOM PERIODU U SRBIJI ĆE SE DOGODITI MAFIJAŠKO UBISTVO U STILU 90-IH GODINA. U SRPSKOM MAFIJAŠKOM PODZEMLJU VLADA RAT I OGORČENA BORBA ZA VLAST. NE VIDIM KO ĆE DA BUDE GLAVNI, ALI ĆE SE DOGODITI JOŠ UBISTAVA, DOK NE DOĐE DO POZICIONIRANJA KLANA KOJI ĆE VLADATI.

 

 

25. MART 2014. NOVA VLADA BIĆE FORMIRANA, ALI SITUACIJA U SRBIJI NEĆE BITI ZNAČAJNO PROMENJENA. VLADA ĆE BITI FORMIRANA POJEDINI ČLANOVI SPS-A BIĆE IZVEDENI PRED LICE ZAKONA. ZA SADA NE VIDIM IMENA TIH LJUDI, ALI ĆE TO BITI VEOMA BRZO I BOMBAŠTIČNO DEŠAVANJE NA POLITIČKOJ SCENI. ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE NASTAVITI SA HAPŠENJEM LJUDI KOJI SU SE OGREŠILI O ZAKON,  I OVU VLADU PRATIĆE MNOGOBROJNE AFERE KAO I SVE DRUGE DO SAD.

 

 

18. MART 2014. MALEZIJSKI AVION KOJI JE NESTAO NIJE OTET OD STRANE TERORISTIČKIH GRUPA, NITI OD STRANE VANZEMALJACA, VEĆ SE SRUŠIO U OKEAN I NIKADA SE NEĆE NAĆI AVION.
 

 

 

05. MART 2014. NARKO BOS DARKO SARIĆ BIĆE UHAPŠEN.

 

 

01. MART 2014. KRIM ĆE PRIPASTI RUSIJI. NEĆE DOĆI DO 3. SVETSKOG RATA, A KLJUČNU ULOGU ĆE ODIGRATI VLADIMIR PUTIN. DOĆI CE DO VOJNE INTERVENCIJE U UKRAJINI OD STRANE RUSIJE, AMERIKA ĆE STAJATI SA STRANE I NEĆE VOJNO REAGOVATI.

 

 

17. FEBRUAR 2014. ASTEROID KOJI ĆE PROĆI PO LOKALNOM VREMENU OKO 02H NEĆE OSTAVITI POSLEDICE NA ŽIVOT NA ZEMLJI. U AVGUSTU NAJAVLJENI CUNAMI I JAKI ZEMLJOTRESI U SVETU SE NEĆE DOGODITI. MOŽDA JEDAN MANJI ZA VREME TRAJANJA OLIMPIJADE U SOČIJU. NEĆE SE DOGODITI NIKAKAV TERORIŠTIČKI NAPAD.

 

 

03. JANUAR 2014. ŠUMAHER VOZAČ FORMULE 1 PREZIVEĆE, ALI NE VIDIM DA ĆE MOĆI PONOVO DA VOZI.

 

 

 

 

24. DECEMBAR 2013. - OVO SU VIZIJE ZA 2014. GODINU:

 

 

 

 

- OVA ZIMA ĆE BITI BLAGA, SA DVA HLADNA TALASA, ALI TO NIJE NORMALNO ZA TO DOBA GODINE. NEĆE BITI EKSTREMNIH HLADNOĆA.

 

- VANREDNI PARLAMENTARNI IZBORI ĆE BITI ODRŽANI U MARTU 2014. ONI NEĆE DONETI NIKAKVU PROMENU. ALEKSANDAR VUČIĆ I AKO PO SVIM ANKETAMA NAJMOĆNIJI I NAJPOPULARNIJI POLITIČAR U SRBIJI, NA ŽALOST  NEĆE USPETI DA SPROVEDE SVOJE PLANOVE I SVOJE ZAMISLI DO KRAJA.

 

- U NAREDNOJ GODINI NOVAK ĐOKOVIĆ, JEDINA OD SVETLIH TAČAKA ZEMLJE SRBIJE, OSVOJIĆE BITAN TROFEJ I VRATITI SE NA PRVO MESTO SVETSKOG TENISA. IDUĆA GODINA BIĆE NJEGOVA NAJUŠPEŠNIJA I DOBIĆE DETE.

 

- IDUĆE GODINE U SRBIJI ĆE BITI JAKO VELIKI BROJ SAOBRAĆAJNIH UDESA SA TRAGIČNIM ISHODOM, NAJVIŠE U APRILU I JULU. NA ŽALOST, MNOGO SAMOUBISTAVA I DVA STARAŠNA UBISTAVA ĆE POTRESATI SRBIJU.

 

- U EVROPI, NEMAČKA ĆE I DALJE EKONOMSKI JAČATI I NJEN UTICAJ U EVROPSKOJ UNIJI ĆE BITI SVE VEĆI.

 

- U SVETU, DO JUNA MESECA BIĆE TERORISTIĆKOG NAPADA NA SAD, A RUSIJA ĆE OJAČATI JOŠ VIŠE U VOJNOM POGLEDU. 

 

- U DRUGOJ POLOVINI 2014. GODINE, OČEKUJU NAS JAKE VRUĆINE PREKO 40 STEPENI.

 

- USKORO ĆE MNOGO LOŠIH STVARI DA SE OBELODANI O IVICI DAČIĆU I TO ĆE DOVESTI DO PREVREMENIH IZBORA U SRBIJI. IPAK, NA ŽALOST TO JE SAMO BAJKA ZA NAROD I NIŠTA SE NEĆE PROMENITI NA BOLJE.

 

- OGROMAN MEDIJSKI MRAK KOJI VLADA SRBIJOM POD KONTROLOM DOMAĆIH I STRANIH OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI TRAJAĆE I DALJE.

 

- VIDIM U USKORO TERORISTIČKI NAPAD U JEDNOJ EVROPSKOJ ZEMLJI, BIĆE ŽRTAVA.

 

- OVA VLADA NEĆE MOĆI DA SE IZBORI SA TAJKUNIMA. TAKOĐE PREDVIĐAM NAREDNE GODINE NOVE IZBORE. U SVETU SE OČEKUJE PONOVO JAK ZEMLJOTRES MOGUĆE U TURSKOJ ILI JAPANU. VIDIM NOVE SUKOBE IZMEĐU AMERIKE I RUSIJE.